Оксана Бучко

Психолог із Тернополя Наталія Гаєвська завершила книгу про зміни після Нового року

14718665_1139895202714306_6150569298294204983_n

Поради психолога з Тернополя Наталії Гаєвської відтепер стануть доступними для багатьох людей. Тепер кожен зможе чітко зрозуміти, як почати нове життя після Нового року. Психолог готує до випуску свою книгу під назвою  «Нова Я... Шлях до себе».

Її вона почала писати після марафону «Нова Я До Нового Року», який тривав у мережі рівно 40 днів до Нового 2016 року. Саме цей проект взято за основу у книзі.

– Це був перший великий успішний проект після мого переїзду з України в Канаду, народження другої дитини і професійного застою з цілком об’єктивних причин, – пише Наталія Гаєвська. – Навіть більше, для мене – це була шокова терапія, коли твоє серце великим розрядом струму нарешті запускають і ти відчуваєш, як воно починає спочатку повільно, а потім все швидше і швидше битись в тебе в грудях. Коли прокидаєшся в незнайомому місці і не до кінця розумієш, де ти і хто ти, але чітко усвідомлюєш – потрібно діяти.

Ця книга – для тих, хто з певних причин перебував у тривалому застої. У книзі можна знайти 39 завдань по одному на кожен день для оновлення психічних і фізичних сил.

– Прості, зрозумілі і водночас ефективні вправи та техніки, які включені в програму марафону, покликані підштовхнути читача до нового погляду на, здавалося б, звичні речі, – додає психолог. – Всі завдання розбиті на три тематичні блоки (генеральне прибирання, пошук власного ресурсу, відновлення) приблизно однакові по тривалості, щоб кожен з читачів отримав цілісну картину та конкретні кроки для оновлення свого життя. Плюс цікаві часом повчальні, часом мотиваційні, а часом просто кумедні історії з мого власного життя та життя моїх друзів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео