Ростислав Фук

Ракетна атака: на Тернопільщині було чути вибухи

Жителів області просять не публікувати фото та відео

Під час повітряної тривоги вранці 11 квітня вибухи було чутно на Тернопільщині. Зокрема, голова Чортківської міської ради Володимир Шматько закликав жителів громади не публікувати фото та відео.

Шановні жителі Громади! Все добре. Прошу фото і відео не публікувати, – написав він.

За повідомленням пресслужби Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 11 російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Основний напрямок – Львівщина.

Загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу. Серед них крилаті ракети, зенітні, аеробалістичні, а також безпілотники. 57 із них знищено силами ППО.

Нагадаємо, як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, ворожі крилаті ракети різного класу та безпілотники атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському.

Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці. Жертв та постраждалих нема. Усі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі. Це все, що можу повідомити станом на цю годину, – написав Козицький.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео