Тамара Коблик

Рідні трьох загиблих Героїв з Тернопільщини отримали нагороди від президента (фото)

Символічно, що ця подія відбулася саме 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, за щасливе майбутнє яких наші краяни поклали свої життя

На Тернопільщині вручили державні нагороди рідним трьох військовослужбовців з Кременеччини, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України. Про це повідомили на сторінці Кременецької районної державної Адміністрації у фейсбуці.

Указом Президента України від 23 грудня 2022 року № 886 за особисту мужність, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку вірність військовій присязі, орденом Богдана Хмельницького III ступеня посмертно нагороджено майора Кулініча Ігора Івановича (посмертно). Нагороду отримала мама Кулініч Раїса Василівна.

Указом Президента України від 09 січня 2023 року № 8 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено солдата Михальчука Андрія Петровича. ). Нагороду отримала дружина - Михальчук Олена Святославівна.

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 02 лютого 2023 року № 227 відзначити почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест» солдата Яросевича Миколу Миколайовича (посмертно). Нагороду отримала дружина - Яросевич Наталія Вікторівна.

Символічно, що ця подія відбулася саме 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, за щасливе майбутнє яких наші краяни поклали свої життя.

Фото зі сторінки Кременецької районної державної Адміністрації у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео