Родина загиблого тернопільського бійця потребує термінової допомоги

Допоможіть родині загиблого Героя Віктора Стефанович! Вітчим Віктора Іван Драбик зараз потребує реабілітації після інсульту. Родина багато грошей витратила на лікування, тож тепер просить допомоги у небайдужих.

- Івану Васильовичу буде 54 роки, - розповідає 20 хвилин дружина загиблого бійця Андрія Юркевича Христина. - Півтора тижні він уже в лікарні. В перші дні після інсульту родина витрачала на лікування по тисячі гривень щодня. Гроші позичили у кого могли, бо власних заощаджень не мали, розповіла Христині дружина хворого і мати загиблого в АТО Віктора Стефановича Галина Драбик. Тепер потрібно і віддати борги, і поставити голову сім’ї на ноги. Віктор Стефанович був бійцем ДУКу, тому жодних виплат від держави родина не отримує. Тож звертаються до небайдужих тернополян, аби підтримали.

Нагадаємо, Віктор Стефанович загинув 15 червня торік. 18 лютого на фасаді школи №18, де навчався хлопець, відкрили меморіальну дошку в пам’ять про нього. Довідка: Переказати кошти можна на картку ПриватБанку 4149 4978 4398 1780 - Драбик Галина.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео