Родини загиблих Тернопільщини відбули до Києва на вшанування пам’яті своїх рідних (фото)

Сьогодні опівночі делегація «Єдина родина Тернопільщини» відбули до Києва для участі в заходах вшанування пам’яті загиблих за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

В рамках указу Президента 29 серпня визначений день пам’яті за загиблими за Україну. Делегація з Тернопільщини бере участь в заходах в Києві, а також у нас сьогодні в усіх церквах Тернопільської області з нагоди цієї дати провели поминальні заходи, згадувались наші герої.

DSC_9048 (Copy)
DSC_9048 (Copy)

- Вони приїжджають на Софіївську площу, о 10-й годині розпочалась молитва і всі заходи, спрямовані на вшанування пам’яті. Наші родини мають можливість поконтактувати із родинами зі всієї України. Бо в більшості вони знайомі між собою, тому що неодноразово перебували і в нас на Тернопільщині, де ми проводили такі заходи. В такий день їм хочеться бути разом, бо вони як ніхто розуміють один одного, бо в них спільний біль, горе і пам’ять. Я думаю, що в такі дні вони хочуть бути разом аби поділитися думками, міркуваннями і гідно вшанувати пам’ять наших героїв, - розповів начальник управління з питань внутрішньої політики, релігії та національностей ТОДА Ігор Кульчицький.

DSC_9057 (Copy)
DSC_9057 (Copy)

Сьогодні обмежені розважальні заходи і внесені зміни в теле- і радіопередачі з нагоди вшанування світлої пам’яті полеглих. На держустановах приспущені прапори.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео