Роман Сасанчин із Тернопільщини уже вдруге став «Голосом Країни» (відео)

Untitled

Сьогодні, 27 квітня, уночі завершився 10-й ювілейний сезон відомого музичного проекту «Голос Країни». Перемогу здобув 18-річний Роман Сасанчин родом із Тернопільщини. Це - друга перемога нашого земляка, у 2015 хлопець став переможцем шоу «Голос.Діти».

Роман Сасанчин родом із села Садки, Заліщицького району, що на Тернопільщині. Шлях юного співака розпочався, коли йому було 10 років. Тоді він вперше з’явився на великій сцені проекту «Голос. Діти». Судді не змогли розпізнати у ньому талант та відправили його дому. Після цього ефіру до батьків Романа прийшов лист від Міністра культури України, у якому він запросив юного виконавця на навчання до Львівської спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької на клас вокалу.

Уже через два роки, коли Роману було 12, він взяв участь у другому сезоні проекту «Голос.Діти». Тоді хлопець потрапив у команду Тіни Кароль. А згодом і переміг у проекті.

Нині, через 5-ь років, хлопець повернувся у проект уже дорослого «Голосу Країни». Роман потрапив у команду Дена Балана. Під час нокаутів хлопець фактично «вилетів» із шоу, проте його врятувала Тіна Кароль, скориставшись своєю функцією «Крадіжки».

У фіналі Роман виступив із піснею нашого земляка актора Тернопільського драмтеатру Анатолія Горчинського «Росте черешня в мами на городі». Хлопець обрав саме цю композицію, адже у такий спосіб хотів подякувати своїй мамі.

У першому етапі фіналу Роман став переможцем серед 5-ти учасників команди Тіни Кароль, у другому - хлопець заспівав ще раз пісню «Luna tu», з якою прийшов на сліпі прослуховування.

Та уже за кілька хвилин ведучі оголосили, що Роман Сасанчин отримав заслужену перемогу у проекті «Голос країни» та став власником двокімнатної квартири у Києві.

До слова, цей ефір був унікальним, оскільки частина учасників не змогли приїхати на шоу через карантин, тож транслювали прямі трансляції їхніх виступів просто з домівок. Зіркові тренери також залишались вдома та спостерігали за виступами своїх команд із моніторів.

Фото з відкритих джерел, відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео