Тамара Коблик

Розпочали ремонт дороги Броди-Тернопіль (фото)

Дорога Броди – Тернопіль у Тернопільській області є маршрутом з найвищою інтенсивністю руху після магістральних та національних доріг

Потепління дозволяє дорожникам навіть у січні поліпшувати проїзд державними автошляхами Тернопільщини. На автошляху Р-39 в межах сіл Чистилів, Плотича та Івачів Долішній ліквідовують аварійно-небезпечні ділянки на покритті проїзної частини за допомогою гарячого асфальтобетону. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

Зазначимо, що дорога Броди – Тернопіль у Тернопільській області є маршрутом з найвищою інтенсивністю руху після магістральних та національних доріг, - уточнюють дорожники.

Упродовж 2020-2021 року в області було проведено поточний середній ремонт більшої частини дороги Р-39 від межі області до села Ігровиця. Аварійний ремонт зараз проводять на ділянці, де у 2022 році планували завершити відновлення дороги. Також було передбачене влаштування дворівневої розв’язки на перетині з трасою Р-41. Через російське вторгнення проєкт відкладено. Служба забезпечує проїзд у межах експлуатаційного утримання і наявного фінансування.

Фото Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео