Тамара Коблик

Розповіли, якими видадуться перші квітневі вихідні

За повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології 6 квітня вдень пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с

Ці квітневі вихідні - самі, як весняні квіточки. Принаймні, так обіцяє синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

Тепло прибуватиме після невеликого похолодання, періодичні дощі додаватимуть сміливості піднімати голівки квітам і цвіту на деревах, вітер стихне, сонця побільшає, грози нагадають, що таки - весна, словом, вихідні будуть синоптично хорошими, - пише вона.

6-го квітня на Тернопільщині пройдуть короткочасні дощі. Вітер вночі південно-західний, 7 – 12 м/с; вдень північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура по області вночі 5 – 10° тепла, вдень 14 – 19° тепла; по м. Тернополю вночі 6 – 8° тепла, вдень 16 – 18° тепла. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільського обласного центру з гідрометеорології.

Дощі 7-го квітня поступово зсунуться на південну частину України, східні області та затримаються в неділю вранці на Черкащині, Дніпропетровщині та Полтавщині.

У західних областях, північних та більшості центральних у неділю буде сонячно.

Протягом дня на Тернопільщині буде від +15 до +20 градусів.

Читайте також: Україну знову накриє хмара піску з Сахари

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео