Розвиток культури та спорту - один із ключових напрямків діяльності Тернопільської облради

11ввв55

Цього тижня голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко підписав контракти із десятьма новими керівниками закладів культури, яких обрали члени конкурсних комісій шляхом голосування.

- Нам є чим пишатися, адже культурне різноманіття й можливості творчого потенціалу жителів нашого краю практично невичерпні. Проте, є й над чим працювати. Переконаний, що ці люди докладуть максимум зусиль задля подальшого розвитку закладів культури нашого краю, - зазначив  очільник області.

Михайло Головко переконаний, розвиток закладів культури – це один із ключових напрямків у діяльності Тернопільської обласної ради.

Окрім цього, голова Тернопільської облради відзначив тернопільських спортсменів та їхніх тренерів за здобуту перемогу у VIII Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби серед юніорів, присвяченому пам’яті президента Федерації греко-римської боротьби Тернопільської області Євгена Ворка та висловив слова вдячності за професіоналізм і патріотизм.

- Наші спортсмени – великі молодці, адже вибороли перемогу й заслужили право брати участь у Чемпіонаті світу. Прикро, що ця подія мала відбутися на території країни-агресора, і я повністю підтримую їхній патріотичний вчинок про відмову від участі в змаганнях, - написав на своїй фейсбук-сторінці Михайло Йосиповч. - Переконаний, попереду в наших борців ще багато змагань та перемог, а їхній шляхетний вчинок, який демонструє чітку позицію справжніх українців як нації, яка бореться за свою державу й територіальну цілісність робить їм високу честь і шану.

Під час зустрічі, Михайло Головко вручив почесні грамоти Тернопільської обласної ради майстрам спорту України, членам резерву до національної збірної команди Василю Васильківському та Едуарду Стрільчуку. Подяки голови Тернопільської обласної ради за підготовку переможців отримали Заслужений тренер України з греко-римської боротьби Андрій Телебан і Заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби Віталій Ліщинський.

Фото з фейсбук-сторінки Михайла Головка

Вибір читачів за тиждень

Відео