Шахраї продовжують дурити та обкрадати старших людей

Золоті вироби викрали невідомі у мешканки Бережан. Із заявою про злочин до місцевого відділу поліції звернулася донька потерпілої.

Вона заявила, що з квартири її 77-річної матері викрали 13 найменувань ювелірних золотих виробів, повідомляє «Досьє 102».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За словами заступника начальника Бережанського відділення поліції Володимира Кушніра, потерпіла мешкала сама. До неї 23 березня близько 13:00 у квартиру подзвонили. Відкривши двері, на порозі побачила чоловіка, жінку та дитину років восьми-дев’яти.

Свою розмову незнайомці розпочали з того, що уже приходили і знають її чоловіка. Та коли бережанка відповіла, що його давно немає у живих, гості змінили тему. Вони попросили дати води їхньому хлопчику, оскільки він хворіє і потребує постійного зволоження організму. Бабуся погодилася допомогти, запросила усіх до квартири. У помешканні незнайомці були хвилин 20, бо батько наголосив, щоб малий пив повільно.

Коли трійця покинула оселю, у жінки з’явилися підозри. Вона зайшла до кімнати і помітила, що з серванту щезло усе золото, яке її донька залишила у неї на зберігання.

Правоохоронці вважають, що поки троє гостей були на кухні, у кімнату заходив ще й четвертий. Це дозволяло планування помешкання, бо одразу з коридору по праву руку йде кімната, а прямо кухня. Потерпіла пригадала, що незнайомці стояли в проході кухні, тому решту квартири вона не бачила. Жінка змогла описати злодіїв. Поліцейські розшукують крадіїв. Триває слідство.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео