Ростислав Фук

Ще двох Героїв поховали на Тернопільщині (фото)

Вічна слава Героям!

Із військовослужбовцями Ігорем Росчісом та Віктором Задунайчуком попрощалися на Чортківщині 29 вересня.

Чин похорону Ігоря Росчіса провадив преосвященний владика Димитрій Григорак спільно зі священнослужителями різних конфесій у Соборі Верховних Апостолів Петра та Павла.

Віддати шану Герою прийшли рідні, близькі та небайдужа громадськість. Залишилися в Ігоря мати, дружина, донечка, зять та внук, – пишуть на сторінці Чортківської міської ради.

Ігор Росчіс був призваний на службу призовом під час мобілізації ще 8 квітня цього року. Служив навідником десантно-штурмової роти військової частини А1910. Загинув Герой 20 вересня під час артилерійського обстрілу поблизу села Яцьківка Краматорського району Донецької області, отримавши смертельні поранення.

Захисника поховали на Алеї Героїв, що на Ягільницькому кладовищі.

В останню дорогу провели також у Монастириській громаді Героя з села Гранітне Віктора Задунайчука.

Війна забрала назавжди дбайливого сім‘янина, коханого чоловіка, люблячого батька та турботливого сина. Саме так про нього згадують рідні і близькі. Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас. Герої не вмирають! Вони живуть у серцях кожного, хто про них пам’ятає, – повідомили на сторінці Чортківської районної адміністрації.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих бійців із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Нагадаємо, 29 вересня у Чорткові поховали Героя Назара Махневича.

Фото Чортківської міської ради та Чортківської районної адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео