Тамара Коблик

Шість медалей привезли тернопільські спортсмени з чемпіонату світу ґодзю-рю карате (фото)

Вітаємо спортсменів з перемогою

11-12 травня в м. Щецин, Польща, пройшов чемпіонат світу з Ґодзю-рю карате серед дітей, юніорів та дорослих в розділі куміте  «WGKF Goju-Ryu Irikumi CHAMPIONSHIP». 

У змаганнях взяли участь спортсмени з 18 країн світу. Серед яких  є і спортсмени нашої Тернопільської Федерації карате, котрі в складі збірної України склали гідну конкуренцію учасникам інших національностей.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Отож, розділ контактних поєдинків: Володимир Попенко - голова федерації, тренер збірної, спортсмен – ІІ місце; Артур Попенко вихованець Білогірської ДЮСШ та учень Ямпільського ліцею – ІІ місце; Олександр Комаринський студент ЗУНУ – два ІІ місця в різних розділах, – кажуть в управлінні. – Також свої вміння та навички з володіння зброєю у боротьбі за першість продемонстрували і дівчата: Катерина Кондрацька учениця Лановецького ЗЗСУ І - ІІІ ступенів №2 – ІІІ місце; Анна Войцещук учениця Буглівського ЗЗСО |-||| ступенів – ІІ місце. Спільні зусиля всіх членів команди дали свій результат, як підсумок УКРАЇНА – 1 загально-командне місце на світовій спортивній арені.

Фото зі сторінки Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео