Школярі на Тернопільщині подякували Богу за навчальний рік (фото)

s3

1 червня, у День захисту дітей, спільнота Тернопільської школи №5 у складі учнів, батьків та вчителів прибула до Марійського духовного центру «Зарваниця». Про це повідомила Ольга Славська на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Цьогорічне паломництво розпочалось Божественною Літургією, яку очолив для спільноти адміністратор Собору Матері Божої Зарваницької о.-мітрат Дмитро Квич. Усі бажаючі мали змогу приступити до Тайни Покаяння та прийняти Святе Причастя.

-Вже стало доброю традицією, адже наслідуємо її близько 15 років, у кінці навчального року всім разом приїжджати до Зарваниці, щоб подякувати Богові та Пресвятій Богородиці за успішно прожитий навчальний рік, - повідомляє вчитель цієї школи Ольга Славська.

По завершенні, брати-семінаристи провели захоплюючу розважальну програму для дітей. Діти танцювали банси, шукали відповіді на цікаві запитання квесту, що стосувався теми «Літургія та молитва». А вчителі та батьки спільно молились Хресну Дорогу, яку жертвували за мир в Україні та усіх дітей – майбутнє покоління нашої нації.

Завершилась проща шкільної спільноти ТСШ№5 молитвою біля чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої.

s2
s2

s1
s1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео