Віра Олександрович

Штрафи у кілька тисяч гривень досі не лякають жителів Тернопільщини

Пожежа

Відразу 7 пожеж у природних екосистемах довелося ліквідовувати на Тернопільщині протягом минулих вихідних, 14-15 серпня.

Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС України у Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук» сьогодні, 16 серпня. Отже, навіть у кілька разів збільшені штрафи за спалювання сухої трави досі лякають не всіх.

Зокрема, черговий караул 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ Головного управління ліквідував пожежу пожнивних залишків на відкритій території на площі орієнтовно 600 кв. м у селі Кам’янки Підволочиської територіальної громади, а працівники місцевої пожежної команди села Товсте – подібну пожежу на відкритій території на площі орієнтовно 0,2 га (Чортківський район – прим.).

Натомість черговому караулу 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління довелося виїздити на пожежу пожнивних залишків у село Великий Глибочок Білецької територіальної громади . Там полум’я охопило площу орієнтовно 200 кв. м. 

Черговий караул 6 ДПРЧ 6 ДПРЗ Головного управління ліквідував пожежу сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 500 кв. м у селі Біла Чортківської територіальної громади. Співробітники цього ж караулу ліквідували також пожежу сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,02 га в селі Нагірянка Нагірянської територіальної громади.

Також черговий караул 9 ДПРЧ 4 ДПРЗ Головного управління виїздив на пожежу сміття на стихійному сміттєзвалищі. Горіло на площі орієнтовно 20 кв. м у селі Цвітова Трибухівської територіальної громади (Чортківський район – прим.).

Окрім того, черговий караул місцевої пожежної команди села Золотники ліквідував пожежу сміття на відкритій території, на площі орієнтовно 200 кв. м у селі Багатківці (Тернопільський районприм.).

Фото зі сторінки Головного управління ДСНС України у Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео