Шумчани серйозно травмуються на небезпечному містку (фотофакт)

міст_шумськ2

У Шумську люди скаржаться на небезпечний місток на одній із вулиць міста. Підйом на місток досить крутий, вкритий кригою і нічим не посипаний.

«Ось по такому місточку ходять наші діти зі школи... Дорослому важко втриматися за перило, щоб не впасти. Цікаво, хто відповідає за нього? Верхом не підеш – дорога слизька, машини літають, низом слизький спуск з містка» – написала у спільноті «Типовий Шумськ» Natalli Natalli.

міст_шумськ
міст_шумськ

Шумчанин Григорій Рожко поскаржився, що днями на цьому містку зламав руку, на підтвердження виклав фото.

шумськ_рука
шумськ_рука

міст_шумськ1
міст_шумськ1

Дехто, співчуваючи постраждалому чоловікові, радив подавати до суду і вимагати компенсації від комунальників та міської ради. Інші містяни зазначають, що писаниною у Фейсбуці проблеми не вирішити і варто письмово звертатися до міської ради.

«Скажіть будь ласка, ви ходите 30 років по тому містку, а скільки звернень ви написали про його ремонт до комунальної служби? Які були відповіді на ваше звернення, письмові?! Є ще депутати району, зверніться про допомогу. Той хто стукає, тому відкривають! І я не думаю, що проблема в ремонті, проблема у людях, що надіються на когось» – пише Галина Кравчук.

Хтось із шумчан ділиться власним досвідом вирішення схожих проблем.

«Людоньки! Та купіть пачку-дві солі, посипте і без проблем... Нащо на когось надіятись, це ж ваша безпека! Ми з чоловіком завжди самі купуємо сіль і сипимо по своїй вулиці і не падаємо, не ламаємося, та й витрати не такі страшні» – написала Olya Papuha.

Фото «Типовий Шумськ»

Вибір читачів за тиждень

Відео