Скільки жителів Тернопільщини вже обрали собі сімейного лікаря?

1

Протягом останніх декількох місяців цього року жителі Тернопільської області підписують декларації з сімейними лікарями в рамках медичної реформи. Стало відомо, скільки краян вже зареєстрували свої «стосунки» з лікарем.

Нагадаємо, станом на 19 червня цього року лише 30% тернополян вже обрали собі лікаря,  якому вони зможуть довірити своє здоров’я.

Зараз Тернопільщина не пасе задніх. За кількістю підписаних декларацій з лікарями наша область перебуває на шостому місці. Лікарі вже підписали 594 071 декларацію з своїми пацієнтами, що у відсотках приблизно становить 56,5%. Лідирує у списку Вінницька область, інформує управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації.

3
3

Першим за кількістю підписаних декларацій є Монастириський район. У відсотках – це 71% мешканців, які вже обрали собі лікаря.

2
2

Нагадаємо, тим, хто ще не обрав собі сімейного лікаря, з наступного року доведеться платити за медичні послуги гроші в касу медичного закладу. А про те, як обрати собі лікаря і не помилитися з вибором, читайте ТУТ.

Фото з допису і відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео