Соціальну рекламу про вибори передали правоохоронцям Тернопільщини

1 (4)

Соціальна реклама, створена у Тернополі до виборів, допоможе громадянам уміло користуватися своїми правами та знати, як захистити себе на президентських виборах 31 березня.

Для того, аби виборці знали усе про майбутнє голосування: свої права та шляхи захисту, як змінити місце голосування (у разі необхідності), які документи для цього потрібні та інше, Головне управління юстиції у рамках проекту «Я маю право голосу» створило спеціальні брошури, на яких розмістили основну інформацію,  що допоможе виборцям знайти відповіді на найчастіші запитання.

2 (3)
2 (3)

Окрім того, на цій рекламі (стендах та брошурах) вказали, які ж дії вважаються порушеннями та яке покарання чекає за них, аби громадяни були обізнані у різній інформації про вибори.

Таку рекламу працівники юстиції передали Національній поліції у Тернопільській області. Її планують розмістити на інформаційних стендах. Окрім того, теми переданої соціальної реклами стосуються й протистояння булінгу, домашнього насильства та інше.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео