Ростислав Фук

Стабілізаційний графік погодинних відключень електроенергії на 5-11 грудня

У разі гострої потреби «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання і в поза зазначені години, вказані у графіку

світло

У «Тернопільобленерго» розробили графік із метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області. Про це повідомили у пресслужбі «Тернопільобленерго».

Графік застосовується для дотримання доведених «Укренерго» лімітів споживання електроенергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України.

Ознайомитися з графіком можна перейшовши на сайт «Тернопільобленерго».

Звантажити графік тут.

У разі гострої потреби «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів області і в поза зазначені години, вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Даний графік, зважаючи на технологію процесу з розподілу електричної енергії в межах Тернопільської області, а також на географічне розташування електричних мереж та їхніх електричних з’єднань між собою, не забезпечує рівномірного та циклічного вимкнення всіх споживачів.

Якщо вулиця повторюється в обох групах, це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Вимкнення згідно з даним графіком не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури.

Фото з відкритих джерел та «Тернопільобленерго»

Вибір читачів за тиждень

Відео