Орест Сарматський

Стало відомо, на що у Тернополі витратять щонайменше 91,5 млн грн

oq

У конкурсі проєктів Тернопіль здобув перемогу та отримає фінансування на будівництво мультиспортивного комплексу «Палац спорту».

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

– У цьому році у Тернополі на проспекті Злуки, 3А (колишній стадіон «Текстерно») продовжиться будівництво сучасного мультиспортивного комплексу «Палац Спорту» з трибунами на 3000 глядацьких місць та паркінгом. Зведення такого багатофункціонального об’єкту спортивної інфраструктури стало можливим після отримання результатів засідання міжвідомчої комісії з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/реконструкцію палаців спорту, згідно з якими Тернопіль посів II місце у рейтингу міст, що подавали власні проєкти на конкурс Міністерства молоді та спорту України, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 травня Кабінет Міністрів України затвердив розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури у 2021 році, згідно з яким Тернопіль отримав 91,5 млн грн на будівництво багатофункціонального Палацу спорту на проспекті Злуки, 3А.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео