Степан Барна вручив торговим працівникам охоронні грамоти

З нагоди Дня працівника торгівлі, яке цього року припало на 26 липня, представники найбільших торгових об’єднань Тернопільщини зібралися в ОДА, аби отримати привітання від керівництва області.

Степан Барна вручив винуватцям свята іменні грамоти і квіти. Не будучи багатослівним, після урочистого привітання працівників торгівлі, очільник області знайшов час і для жартів: «Хай ця грамота, в разі чого, відлякує недобросовісних працівників санстанції, фіскальної служби і всіх інших органів, які заважають нам жити».

Степан Барна озвучив позиції ОДА стосовно торгівельної сфери і підкреслив, що політика влади спрямована на підтримку працедавців і платників податків, а не створення їм перепон у розвитку. 

На Тернопільщині є понад 7 тисяч працівників торгівлі. Змінюються часи, технології, торгівельна сфера зазнає щоразу нових і нових трансформацій та оновлень. Але людський фактор був і залишається визначальним у стосунках продавець-покупець. Тому поважаймо та будьмо уважними і привітними до тих, хто виконує нелегку роботу продавця, і тоді наші старання повернуться нам посмішкою та ввічливістю при кожній покупці.

«Терен» приєднується до привітань. Бажаємо всім працівникам сфери торгівлі здоров’я, терпіння та хорошої заробітної плати!

Соломія ШАЛАЙ.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео