Степан Барна з братом-депутатом перевірив у Скала-Подільській паливну

Під час робочої поїздки у Борщівський район голова Тернопільської ОДА Степан Барна і народний депутат України Олег Барна побували у міській поліклініці і паливній селища Скала-Подільська.

Поспілкувавшись з головним лікарем Мирославом Вараницею і персоналом, очільник області відзначив, що проведений капітальний ремонт із реконструкцією значно покращили умови праці медиків і комфортне перебування пацієнтів.

Також голова ОДА і народний депутат відвідали Скала-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат, поспілкувалися з колективом закладу і пацієнтами.

Особливу увагу Степан Барна звернув на забезпечення соціальних гарантій, створення гідних і комфортних умов життя хворих людей. 

Очільник області і народний депутат оглянули паливну закладу й запалили факел у встановленому новому котлі на твердомупаливі. Будинок-інтернат використовує природний газ, але в нинішніх умовах тут вирішили запровадити й альтернативне опалення, що дозволить економити кошти.

Прес-служба ОДА нагадує: 74,4 тисяч гривень виділено із державного фонду регіонального розвитку для підвищення енергоефективності використання енергоносіїв у даній установі в зимовий період.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео