Тамара Коблик

Су-шеф зі столичного ресторану готує їжу для наших захисників (фото)

«Хлопці дякують за їжу, часто просять добавки – це для мене найкраща відзнака», - розповідає військовий кухар з Тернопільщини Микола

Маючи за плечима строкову службу, Микола мобілізувався до лав ЗСУ ще в перші дні після російського вторгнення до України. Сьогодні хлопець, виконуючи військовий обов’язок, працює кухарем в одній з військових частин нашого краю. До цього він працював су-шефом в столичному ресторані. Історію земляка розповідає Коропецька селищна рада у фейсбуці.

Навіть зі зміною обстановки, нестачею інвентарю, однотипністю продуктів – страви від Миколи завжди дивують, тому що не лише смачні, а й красиві. Готується їжа в польовій кухні, у звичайній кухні виконуються лише деякі процеси.

«Кухар всередині» – саме це відчуття допомагає мені у виборі страв та їх приготуванні. Найбільше люблю готувати страви з м’яса, постійно стараюся здивувати новим асортиментом, цікавою подачею. На кухні мені допомагають співслуживці, тому ми все встигаємо. Хлопці дякують за їжу, часто просять добавки – це для мене найкраща відзнака, - розповідає юнак.

Читайте також: 

Кухар популярного столичного ресторану годує вимушених переселенців у містечку на Тернопільщині.

Фото з фейсбук-сторінки Коропецької селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео