Тамара Коблик

Суд арештував підозрюваних у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Обом підозрюваним у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, обрали безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою

Сину та батьку, яких підозрюють у вбивстві поліціянта, суд обрав запобіжний захід – перебування під вартою без внесення застави.

Обом підозрюваним у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, обрали безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою. Про це повідомили в Офісі Генпрокура.

Підозрюваний - військовослужбовець, 1972 р.н. Йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство, - йдеться у повідомленні прокуратури. - Підозрюваний - 26-річний військовослужбовець. Йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство.

Нагадаємо, вночі 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник дістав поранення.

Нападників затримали в Одеській області 21 квітня. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, що військові, які причетні до розстрілу поліціянтів на Вінниччині, перевозили боєприпаси.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео