Тамара Коблик

Сусідні з Тернопільщиною області потрапили під обстріл: виникли проблеми зі світлом та водою (фото, відео)

Підготуйте все необхідне на випадок аварійного вимкнення світла

В Хмельницькій області чути вибухи. Про це на своїй сторінці у телеграмі повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. 

У Хмельницькому зникло світло. Також за годину у місті не буде води, - міська рада Хмельницька.

Сьогодні під час повітряної тривоги ворог завдав удари по об'єктах нашої області. Сили ППО теж відпрацювали декілька ракет, - написав голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. - Є прильоти в Хмельницькому та Шепетівському районах. В результаті атак відсутнє електропостачання у цих районах. За попередньою інформацією травмованих та загиблих осіб немає.

Також повідомляють про прильот у Луцьку. Відомо, що в місті та області зникло світло.

Прильоти в об‘єкт енергетики. Відсутня електроенергія в частині міста, - написав мер Луцька у телеграмі. - Зробіть запаси води. На місці працюють рятувальники.

В Луцьку є постраждалі внаслідок ракетної атаки.

Ударною хвилею пошкоджено приватний будинок. Одна цивільна особа отримала опіки. За попередньою інформацією загиблих немає, - написав мер Луцька.

В Рівному також вибухи. Місцеві ЗМІ повідомляють про перебої зі світлом та водою. 

Друзі, є влучання, - написав в своєму телеграм-каналі голова Рівненської ОВА. -  Наголошую, не виставляйте в мережі відео та фото. Чекайте офіційної інформації. І залишайтеся в укриттях!

 

 

Міський голова Тернополя просить підготуватися до можливих перебоїв зі світлом та електропостачанням.

У сусідніх областях виникли проблеми з електропостачанням. Підготуйте все необхідне на випадок аварійного вимкнення світла. Не залишайте укриття до закінчення тривоги, - написав мер Тернополя Сергій Надал.

Росія продовжує руйнувати енергетичну інфраструктуру України. Зараз кожен може допомогти нашій державі вистояти у цій боротьбі. Маємо економити, особливо в години найбільшого навантаження, - написав мер Тернополя.

У Чернівецькій області літак ЗСУ збив ворожу ракету. Вона впала в озеро. Про це повідомив голова Чернівецької ОВА.

У Львівській області спрацювали сили ППО - очільник ОВА.

Окупанти атакували західні області України крилатими ракетами. Знищено 7 ворожих ракет, - повідомили на сторінці Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України у фейсбуці.

Ворог застосував високоточні ракети повітряного базування. Ймовірно Х-101, Х-555 , випущених із стратегічних бомбардувальників Ту-160 та Ту-95. Запуск здійснено з декількох напрямків рф.

Цивільна інфраструктура - ціль ранкової ракетної атаки російського агресора.

В зоні відповідальності повітряного командування ''Захід'' авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами з'єднання знищено сім крилатих ракет ворога.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео