Священик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії подолав 80-кілометровий марафон (фото)

aqw4

Близько чотирнадцять годин знадобилось священику Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Петру Сачку аби подолати маршрут загальною довжиною 83 кілометри. Духівник у гірському ультрамарафоні «Bojko Trail» зайняв 58 місце.

Ультрамарафон проходив в Закарпатській області. Дистанцію, яку обрав Петро Сачко розпочиналась о 4-й ранку. Священик розповідає, що пробігшись горами він зрозумів, за чим сюди приїхало стільки людей.

- Враження від українських бескидів неймовірні, - розповідає священик. - Сама дистанція була дуже мальовничою та цікавою. Це частина наших рідних Карпат, де майже немає туристів, а відповідно й сміття, де ще не почали вирубувати ліси, де можна по-справжньому вдихнути чисте повітря на повні груди.

Загальний його результат – 58 місце з 200 учасників, а у віковій групі – 21 результат з часом 14 годин 18 хвилин. До слова, в марафоні також брав участь тернополянин, Сергій Сапіга, який подолав 150 км.

aqw1
aqw1

- Дякую Богові за дар життя, за ту неймовірну красу Карпат, яку Він створив для нас, за можливість побувати там, куди інші й не мріяли поїхати, за той незабутній час молитви, - додав вкінці учасник марафону, пише прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео