Тернопіль має на кого рівнятися

car_fb41e

Незабаром у Львові виробники електромобілів зможуть збудувати завод на пільгових умовах.

В одній із промислових зон міста планують збудувати завод з виробництва електромобілів. На даний час визначаються із ділянкою.

У таких промзонах, як Сигнівка і Рясне-2 у Львові визначать територію під будівництво майбутнього заводу. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради під час засідання 13 листопада. Будівництво нового заводу для виробників буде вигідним, адже пропонуються пільгові умови.

 - Ми даємо доручення для департаменту економічного розвитку, що потрібно подати шляхи, яким чином зацікавити інвестора, знайти варіанти його підтримки таким чином, аби земельна ділянка була надана йому на пільгових умовах — або через приватно-публічне партнерство, або іншим механізмом», – пояснив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Міський голова Львова Андрій Садовий пояснює: «Ми даємо меседж для всіх компаній, які виробляють електромобілі, що Львів готовий на пільгових умовах надавати земельну ділянку з підключеними мережами, аби такий завод був збудований на території міста Львова.

Джерело: ЛМР

Вибір читачів за тиждень

Відео