Віра Олександрович

Тернопіль незабаром «проковтне» Городище цілком і повністю 

Городище

Проект рішення «Про початок реорганізації Городищенської сільської ради шляхом приєднання до Тернопільської міської ради» оприлюднили на сайті мерії сьогодні, 12 лютого.

Автор цього документу – міський голова Сергій Надал. Підставою для цього стало ухвалення рішення «Про добровільне приєднання Городищенської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади». Нагадаємо, депутати підтримали його на засіданні 7 лютого.

Отже, Городищенська сільська рада (с. Городище Зборівський район і с. Носівці) припинить своє існування шляхом приєднання до Тернопільської міської ради (адреса: вул. Листопадова, 5). Причому остання стає правонаступницею всього майна, прав і обов’язків Городищенської сільради. Комісію з її реорганізації створить виконавчий комітет.

Все повинно відбутися за передавальним актом (ТУТ). Причому йдеться як про передачу усіх документів, так і про попередження та звільнення працівників сільської ради. Організацію і контроль за виконанням цього рішення покладуть на міського голову. Вочевидь, цей пункт буде у порядку денному вже наступної, 47-ї сесії. Попри те, що депутатів збирали лише 7 лютого, до нового засідання вже активно готуються (про це читайте ТУТ і ТУТ).

Фото із відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео