Ростислав Фук

Тернопіль отримав чергову допомогу для переселенців

Допомогу надано в рамках Програми Представництва Міжнародної організації міграції в Україні

Днями Тернопіль отримав непродовольчу допомогу для потреб внутрішньо переміщених осіб, що знайшли тут прихисток. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Допомогу надано в рамках Програми Представництва Міжнародної організації міграції в Україні.

Так, отримані непродовольчі товари уже скерували для потреб переселенців у Тернопільській громаді, зокрема:

  • 100 наборів посуду і 100 комплектів постільної білизни передали для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитках Відокремленого структурного підрозділу Тернопільського фахового коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя;
  • 28 наборів посуду спрямували для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у гуртожитку Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі.

Висловлюємо щиру вдячність за надану підтримку та допомогу Міжнародній організації з міграції, Міністерству закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади й Міністерству закордонних справ Данії, - йдеться в повідомленні.

До слова, від сьогодні, 6 лютого, відновлено реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для отримання грошової допомоги від обласної організації товариства Червоного Хреста в Україні. Для отримання допомоги потрібно звернутись за адресою: м. Тернопіль, вул. Мостова-Бічна, 6.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео