Тернопіль – місто для життя

Таємничий блогер зізнався у любові до Тернополя.

Свій запис чоловік не з наших країв розмістив на «Невідомому блозі відомої людини» - izvestniy.in.ua.

Ось що він пише: Тернопіль – це місто для життя. Тернопіль - це частинка радості для кожного.
Тернопіль - чудове місце для відпочинку. Тут, саме тут, у Тернополі, можна знайти себе, втратити голову від краси природи. Я сам з індустріального міста, і для мене Тернопіль, як для туриста, це море вражень. Тернопіль можна полюбити за спокій вулиць, за затишок кав’ярень, Одне із місць, де перехожі посміхаються один одному. В Тернополі можна почути на вулицях галицьку говірку. І тільки в Тернополі і більш ніде, можна відчути різноманітність стилів у різних куточках міста. 
Зокрема, «БАМ» де зустрів пізно ввечері «гопників» (в спортивках і туфлях), які просто попросили сигарету і пішли собі далі, хоча у своїй голові я уже прокручував варіанти втечі чи самозахисту і згадував молитви. «Дружба» - завжди привітні люди, багато студентів. Центр – зона відпочинку, як активного, так і пасивного. У інших містах центр це завжди шум, маси людей, а у Тернополі усе навпаки. І це тільки маленька частина розповіді про Тернопіль, більшість вражень словами не передати...
…Я «Відомий автор» невідомого блогу. Багато хто говорив, критикував, аналізував мої статті на мотив корисності. Я автор публікацій про ТНПУ і ТДМУ. Що хотілося б сказати? Я не схожий ні на ревізора, ні на експерта в галузі освіти. Кожен займається тим, що йому властиво і що йому хочеться робити. Побувавши в ТНПУ, я залишив для себе відголос приємного спілкування з цікавими людьми і цим хотів поділитись. Побував в ТДМУ, залишив для себе частинку життя студентів, студентів – медиків. Я не схожий ні на газетне видання, чи на диванного троля, щоб писати щось на замовлення. Я пишу те, що бачу і те, що мені цікаво.
Всім успіхів, і удачі!».
 

Вибір читачів за тиждень

Відео