Тернопіль у передчутті «Файного міста»

Таку велику кількість туристів з усієї України Тернопіль не бачив вже давно. Ще вчора на вулицях міста можна було спостерігати велику кількість людей з рюкзаками, каріматами і спальниками.

Сьогодні ажіотаж сягнув апогею - фани рок-музики безперервно прибувають потягами, автобусами та машинами.

Автовокзал від самого ранку забитий туристами з різних куточків України. Приїжджає переважно молодь з сусідніх областей.

Валерія Кузьміш з Івано-Франківської області приїхала на фестиваль зі своєю подругою. До нього дівчата підготувались старанно, навіть футболки з емблемою «Файного» замовили. 

- Це наш перший великий фестиваль, - каже Валерія. - Про «Файне» дізналась від знайомих, потім прочитала в Інтернеті. Житимемо впродовж трьох днів у палатках. Нас відділяє 3 години їзди, тому роздумів, чи варто їхати, майже не було. Хочеться цікавого літа, тому надіємось, що фестиваль виправдає наші надії.

Туристи кажуть, що жителі файного дуже гостинні й не втомлюються пояснювати, як потрапити на фестиваль. Добираються до аеропорту, хто як може. До речі, вартість таксі від автовокзалу до летовища - приблизно 100 грн.

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео