Тамара Коблик

Тернопільська дзюдоїстка стала бронзовою призеркою Дефлімпійських ігор у Бразилії

Загалом, цього дня наші дзюдоїсти завоювали 6 медалей: 2 золота, 2 срібла і 2 бронзи

Представниця Тернопільського «Інваспорту» майстер спорту України міжнародного класу Марія Бала виборола бронзову нагороду Дефлімпійських ігор-2021 з боротьби дзюдо. Наша землячка 4 травня 2022 року виступала в особистих змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 78 кг. Тренує спортсменку заслужений тренер України Леон Уруський. Про це пишуть в управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Додамо, що разом із Марією Бала, медалі у другий день змагань здобули представники української збірної із дзюдо Шепелюк Катерина - 1 місце (63 кг), Нетяга Лука - 1 місце (90 кг), Погорелова Марина - 2 місце (70 кг), Маклаков Володимир – 2 місце (100 кг), Кравченко Оксана – 3 місце (+78 кг). Також Фандеєв Артем (+100 кг) був п’ятим. Загалом, цього дня наші дзюдоїсти завоювали 6 медалей: 2 золота, 2 срібла і 2 бронзи.

Нагадаємо, що XXIV Дефлімпійські ігри – це головні змагання чотирирічного циклу серед атлетів з порушеннями слуху, що мали відбутися в грудні 2021-го, але були перенесені на 2022-й рік та проходять з 1 по 15 травня в місті Кашіас-ду-Сул (Федеративна Республіка Бразилія).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео