Ростислав Фук

Тернопільська лікарня отримала дорогий бронхоскоп від благодійників

Обладнання отримали завдяки французьким благодійникам

Дороговартісний бронхоскоп для надання допомоги пацієнтам в умовах відділення інтенсивної терапії отримала Тернопільська обласна клінічна лікарня. Про це повідомили на сторінці лікарні в фейсбуці.

Обладнання отримали завдяки французьким благодійникам із організації «Plateforme Humanitaire et de Solidarité de l'Hérault PHS 34».

Дане обладнання дуже важливе для надання якісної допомоги пацієнтам, які потрапляють у відділення інтенсивної терапії та анестезіології і буде застосовуватися для лікування пацієнтів із захворюваннями дихальної системи . Такий апарат уже є у нашій лікарні, а тепер буде ще й у відділенні. Це також потрібно згідно із сучасними вимогами оснащення таких відділень як наше. Французькі благодійники відгукнулись на потреби лікарні і допомагають нам різними способами, – зазначає завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Олег Ємяшев.

За його словами, будь-яка допомога від благодійників у вигляді чи виробів медичного призначення, чи медичного обладнання є не просто засобами для покращення надання медичної допомоги, а підсилює лікувальний потенціал лікарні та дає можливість оперативніше та якісніше допомагати пацієнтам.

Фото Тернопільської обласної лікарні

Вибір читачів за тиждень

Відео