Анастасія Кисіль

Тернопільська студентка присвятила пісню Україні та її незламним воїнам (відео)

Діана Гуменюк записала кавер-версію пісні, яка, на її думку, показує настрої українців. Також вона сама змонтувала кліп до неї

Кавер-версію пісні «I stand» («Я стою») записала другокурсниця відділу «Музичне мистецтво естради» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької Діана Гуменюк. Вона каже, ця пісня передає стійкість, непоборність та віру українців, повідомляють на сайті навчального закладу. 

За словами дівчини, спершу вона підготувала цю пісню для іспиту у коледжі. Але з початком повномасштабної війни в Україні зрозуміла, що композиція передає настрої в нашій державі. 

Ця пісня — присвята Україні, нашим незламним воїнам, які протистоять ворогу, українцям, які допомагають армії, а також державам, які підтримують нашу країну. Бо лише разом ми переможемо, - каже вона.

Діана сама підібрала кадри до відео та змонтувала кліп. 

Пісню  «I stand»  написали  Крістіан Шнайдер, Сара Біґлерт та Айдан О’Коннор.

До слова, 17-річна переселенка з Краматорська зняла кліп, надихнувшись природою Тернопільщини. Поки її місто під обстрілами, дівчина проживає у Кременці на Тернопільщині. Саме тут вона вирішила своїми піснями піднімати дух українців, а її перший кліп просто вразив користувачів соцмереж.

Читайте також: 17-річна співачка з Тернопільщини вразила суддів на польському талант-шоу.

Фото з сайту Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької

Вибір читачів за тиждень

Відео