Ростислав Фук

Тернопільська танцюристка - у півфіналі шоу «Австралія має талант» (фото)

Тернополянка Марія Борисяк з подругою-українкою Владою і танцювальним колективом Lee Academy знову підкорили серця австралійських глядачів та журі

Тернопільська танцюристка Марія Борисяк разом із подругою Владою вийшли до півфіналу шоу «Австралія має талант». Відео з виступу дівчина опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

Танець, який дівчата виконали разом зі своєю новою австралійською родиною - колективом Lee Academy супроводжувався піснею Міки Ньютон «Не відпускай». Її заспівала вокалістка з України Елізабет Момот.

Своїм виконанням ми хотіли показати відносини між українським та австралійським народами. Багато наших рухів демонструють їхню підтримку, – каже Марія Борисяк.

Танцюристи були одягнуті у костюми в кольорах українського прапора.

Синій колір – це наше небо, а жовтий – соняшникові поля. Ця квітка – символ України. Наша мета – показати, що Україна буде вільною, – розповіла Влада.

Танцюристи були одягнуті у костюми в кольорах українського прапора

Усі члени журі схвально відреагували на виступ дівчат.

Це була справжня насолода для очей. Ви молодці, що таким чином передаєте своє послання, тому що не кожен дивиться новини про те, що відбувається в вашій країні, – сказав один із суддів Девід Вольямс.   

Нагадаємо, 24 жовтня на шоу «Австралія має талант» Марія Борисяк та Влада представили танець, який супроводжувався піснею Тіни Кароль та Юлі Саніної «Я вільна». Після цього дівчата пройшли до наступного туру.

Марія з дитинства займалася танцями. Після закінчення школи дівчина вступила до Київської академії естрадного і циркового мистецтва. Через війну в Україні виїхала в Австралію, де продовжує розвивати свій танцювальний талант.

Фото Australia's Got Talent

Вибір читачів за тиждень

Відео