Тернопільські абітурієнти мають лише один день, аби подати заяву на вступ

820908

Тернопільські абітурієнти зможуть подати документи у паперовому вигляді тільки сьогодні, 26 липня. Однак лише ті, які не змогли зробити це через електронний кабінет.

Як уже неодноразово повідомляв ТЕРЕН, цього року подавати документи на вступ абітурієнти можуть лише через електронний кабінет. Оскільки із е-кабінетами виникли проблеми, у Міністерстві освіти та науки прийняли рішення: «хто не зміг подати електронні заяви, можуть їх подати у паперовому вигляді, однак лише сьогодні, 26 липня до 18:00». Адже саме у цей час вступна кампанія має офіційно завершитися.

«Щоб забезпечити участь усіх вступників у конкурсному відборі, ми надаємо можливість їм упродовж двох останніх днів подавати заяви у паперовій формі – незалежно від того, створювали вони електронний кабінет чи ні. Тобто навіть якщо раніше вступник зареєстрував електронний кабінет, однак не зміг подати необхідні електронні заяви, зараз він може зробити це у паперовій формі. Відповідний лист направлено усім керівникам вищих навчальних закладів»,— наголосила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич пише Високий Замок.

Окрім того, під час наради Лілія Гриневич з представниками приймальних комісій ВНЗ обговорила питання про зарахування 200 балів з двох вступних випробувань тим вступникам, які є членами збірних команд України і які брали участь у міжнародних олімпіадах, чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео