Олеся Поліщук

Тернопільські артилеристи беруть участь у важливих змаганнях (фото)

232643397_4342807079114360_9077022017378509892_n

Артилеристи з Тернопільщини беруть участь у змаганнях на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомляє 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола.

- Найбільш відповідальною номінацією під час проведення змагання на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ ЗС України є друга номінація – тактична. Змагання у ній проводять під час тактичного навчання артилерійської батареї з бойовою стрільбою, - йдеться у дописі.

Батарея 2А36 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола розпочала здачу цієї номінації о третій ночі з отримання бойового наказу.

- Висунувшись затемна в район зосередження, після світанку підрозділ зайняв вогневу позицію та розпочав виконання завдання «Точно в ціль», назва якого говорить сама за себе. Далі були зміни позицій та бойова стрільба з гармат, - розповідають у дописі на своїй сторінці «Сухопутні війська ЗС України». - У цій номінації конкурсантам слід показати злагоджені дії у складі батареї, готовність до виконання завдань з вогневого ураження противника в умовах сучасного бою, вміле застосування озброєння й військової техніки у складі артилерійського підрозділу.

За словами військовослужбовців, можна з впевненістю констатувати, що артилеристи бригади з поставленими завданнями справилися успішно.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео