Тернопільські біатлоністи вибороли бронзу

50332511_1435823539880886_8312845008826793984_n

На шостому етапі Кубка IBU в швейцарському Ленцерхайді 27 січня вперше була проведена одиночна змішана естафета, в якій стартують чоловіки, а фінішувати доводиться жінкам. В цій гонці Україну представляли тернополяни Віталій Труш та Марія Кручова.

Як повідомляє Федерація біатлону України, допустивши по два промахи, наші спортсмени показали відмінну швидкість на лижні, що дозволило їм фінішувати третіми. Український дует використав чотири додаткові патрони та на 4 секунди відстав від другого місця, на якому фінішувала німецька пара Марі Хайнріх і Марко Гросс. А виграли змішану естафету спортсмени з Росії – Сєргєй Корастильов і Ульяна Кайшевая.

До речі, для Віталія Труша – це другий п’єдестал у цій дисципліні. У січні на Кубку IBU в італійському Риднау разом з Юлією Журавок він також був третім. А Марія Кручова вперше потрапила до трійки найкращих на дорослих змаганнях.

Додамо, що Віталій Труш – другокурсник, а Марія Кручова – випускниця ТНЕУ. Їхня «бронза» – єдина нагорода збірної України на шостому етапі Кубка IBU, яку представники Тернопілля вибороли в одиночній змішаній естафеті в останній день змагань, пише обласне управління фізичної культури і спорту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео