Тамара Коблик

Тернопільські боксери – бронзові призери чемпіонату України

Готував хлопців до участі у Відкритому чемпіонаті України ФСТ «Колос» серед юніорів заслужений тренер України Віктор Петров.

Тернопільські боксери Захар Фірман і Віталій Молчанов – бронзові призери чемпіонату України ФСТ «Колос» серед юніорів. Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Близько 250 юних спортсменів з усієї України з’їхалися до Ворохти, що на Івано-Франківщині, аби взяти участь у Відкритому чемпіонаті України ФСТ «Колос» з боксу серед юніорів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». У здобутку тернопільських боксерів на цих змаганнях дві бронзові нагороди.

Так, бронзу у ваговій категорії 75 кг завоював вихованець та випускник Монастириського відділення боксу Віталій Молчанов, який зараз тренується у Тернополі, в «Палаці спорту», під керівництвом Володимира Шнуровського.

Ще одна бронзова медаль на змаганнях у Ворохті на рахунку тернополянина Захара Фірмана, який виступав у ваговій категорії 52 кг. Спортсмен займається у СК «Шкіряна рукавичка»  і є вихованцем відділення боксу КДЮСШ з греко-римської боротьби міста Тернополя. Тренер – Руслан Фірман.

А готував хлопців до участі у Відкритому чемпіонаті України ФСТ «Колос» серед юніорів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць» заслужений тренер України Віктор Петров.

Юні боксери представляють також обласну Федерацію боксу України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео