Тернопільські мандрівники поділяться секретами своїх європодорожей

56314659_3133292950029677_6003117532406349824_n

Книгарня «Є» запрошує на зустріч з мандрівниками Катериною Старко та Владом Беспаловим «Євротріп з коханою людиною: планування, поради, ризики; 25+32 країни» в рамках проекту «Мандри», яка відбудеться 9 квітня. Початок – о 18:30. Модеруватиме зустріч Юрій Матевощук.

Пара розкаже, коли краще купувати авіаквитки, як подорожувати без багажу, де недорого жити під час подорожі, лайфхаки з економії на грошах, а не на враженнях та як йти на компроміси і не «повбивати» один одного.

Проект «Мандри» – це зустрічі та розмови про подорожі, історії, які відбувалися з мандрівниками особисто, перестороги та зауваження, якими вони діляться з іншими.

В рамках цього проекту лектори розповідають про різноманітні лайфхаки та дають поради, які можуть стати у нагоді як для бувалих мандрівників, так і початківців. Дешеві авіаквитки, перспективи та очікування від автостопу у різних країнах, цікаві «непопсові» маршрути кожного містечка та країни, та як їх пов’язати між собою, аби було не тільки цікаво, а й економно. Звичаї та традиції кожної країни та поради, на що першочергово звернути увагу. Перебування та помешкання – «Каучсерфінг» та інші види обміну. Усе та багато іншого охоплює проект «Мандри», що проводиться щомісяця в декількох містах мережі магазинів книгарні «Є» вже вподобали багато відвідувачів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео