Віра Олександрович

Тернопільські податківці – сучасні і завжди готові до діалогу

unnamed (4)

Новини ДФС Тернопільщини можна знайти як в Інтернеті, так і в місцевих ЗМІ.

Зокрема, про основні зміни у податковому і митному законодавстві та про діяльність Головного управління ДФС в області і Тернопільської митниці ДФС можна дізнатися на суб-сайті територіальних органів ДФС веб-порталу ДФС України. Про це повідомили у Головному управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

- У мережі Інтернет, у соціальній мережі «Facebook» і на каналі в «Youtube» розмістили також чимало актуальної інформації на податкову і митну тематики, - уточнюють фахівці. - Знадобиться це як досвідченим представникам бізнесу, так і підприємцям-новачкам.

Окрім того, на телеканалі ІНТБ щотижня транслюється програма «Бізнес за правилами», а почути про податки можна в радіоефірі обласної держтелерадіокомпанії.

- На постійній основі на базі Тернопільської об’єднаної ДПІ можна отримати відео-консультацію у режимі реального часу, - уточнюють у податковій. - Така послуга надається двічі на тиждень: у вівторок і четвер із 10.00. до 12.00. Охочим скористатися цим сервісом необхідно додати адресата todpi1918 (SKYP) до контактів.

Тож платники податків можуть обирати джерело інформації, яке їм до вподоби, і бути завжди в курсі податкових і митних подій, підкреслили у податковій.

Фото із відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео