Тамара Коблик

Тернопільські правоохоронці розшукали водія-втікача (фото)

За залишення місця скоєння автопригоди передбачений штраф у розмірі 3400 грн

Учора, 22 червня, інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Андрій Солтисяк та Дмитро Бойко провели ряд розшукових заходів, щоб встановити водія, який 21-го червня здійснив наїзд на дорожній знак «Пішохідний перехід» та поїхав з місця події. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

Охоронці порядку поспілкувалися з очевидцями події, переглянули відео з камер відеоспостереження на вулицях нашого міста та встановили дані про водія й транспортний засіб.

Інспектори розшукали потрібний автомобіль та кермувальника в приміщенні СТО на вулиці Поліській. Чоловік підтвердив, що вчинив автопригоду, тож патрульні склали на нього протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця вчинення ДТП) КУпАП.

Не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинене правопорушення. Якщо ви вчинили автопригоду, залишайтесь на місці події та викличте поліцію.

За залишення місця скоєння автопригоди передбачена відповідальність за ст. 122-4 КУпАП, яка передбачає штраф у розмірі 3400 грн, також суд може позбавити водія права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або присудити таким водіям адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео