Тернопільські правоохоронці вкотре відправилися в зону проведення ООС (фото)

IMG_1351

9 грудня в зону проведення операції об’єднаних сил вчергове вирушили правоохоронці із різних підрозділів поліції Тернопільщини. Завдання для поліцейських залишаються незмінними – протидія злочинності, підтримання правопорядку і безпеки у місці дислокації та на блок-постах.

З настановами до бійців звернувся очільник Нацполіції краю Олександр Богомол. Він наказав чітко дотримуватися дисципліни та етичного кодексу поліцейських, а найголовніше - берегти один одного та своє здоров’я.

IMG_1429
IMG_1429

- Минулої ротації ми втратили нашого побратима, – зазначив керівник. - Через проблеми з серцем обірвалося життя бійця Володимира Стецюка. Прошу вшанувати його пам’ять хвилиною мовчання.

Вдалого несення служби побажав правоохоронцям і очільник Тернопільської обласної держадміністрації Ігор Сопель. - З честю та гідністю виконуйте свій обов’язок та у повному складі повертайтеся додому. Пам’ятайте, що на вас з нетерпінням чекають рідні.

У службове відрядження поліцейських проводжали колеги, рідні та друзі. Новорічні та Різдвяні свята бійці проведуть далеко від рідних домівок, тож обійми та теплі слова від близьких були особливими.

IMG_1501
IMG_1501

Для багатьох працівників поліції це вже далеко не перша ротація, однак є й серед зведеного загону новачки. Вперше вирушає на схід патрульний поліцейський Юрій Залеський. Каже, до несення служби готовий.

IMG_1504
IMG_1504

- Настрій позитивний, готовий виконувати навіть складну роботу, адже нас добре підготували на навчаннях, - впевнений патрульний.

За доброю традицією, без якої не обходиться жодна ротація, присутні разом зі священнослужителями помолилися за життя і здоров’я бійців та безпечне повернення додому.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео