Божена Волинець

Тернопільські спортсмени вибороли золото на чемпіонаті України з біатлону у трьох дисциплінах

269745280_280926024014111_1610718663031585351_n (Copy)

У Західному реабілітаційно-спортивному центрі, що в селі Сянки Львівської області, завершився чемпіонат України з біатлону серед юнаків і дівчат до 18 років.  Вдало виступили на цих змаганнях тернопільські біатлоністи. Так, серед юнаків старшої вікової групи Назарій Парадовський із Шумщини став чемпіоном України в короткій індивідуальній гонці з чотирма вогневими рубежами, допустивши лише три промахи із двадцяти пострілів.

Тренери спортсмена -  Назарій Бурик, Василь Кирилюк.

Як повідомляють у дописі управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, серед дівчат середньої вікової групи першою фінішувала у гонці переслідування з чотирма вогневими рубежами (лише два промахи із двадцяти пострілів) Тетяна Тарасюк (тренери Назарій Бурик, Людмила Сагайдак, Василь Тарасюк). До речі, спортсменка випередила срібну призерку більше ніж на 1 хв 30 сек. А у короткій індивідуальній гонці Тетяна була шостою.

Серед дівчат старшої вікової групи в індивідуальній гонці Ірина Тарасюк фінішувала п’ятою, Катерина Ільницька – восьмою та Іванна Драбик – п’ятнадцятою.

- У класичних естафетах від Тернопільщини стартувала тільки команда дівчат старшої вікової групи в складі Катерини Ільницької, Ірини Тарасюк та Тетяни Тарасюк, які стали чемпіонками України. Наші спортсменки більше як на одну хвилину випередили найближчих суперниць із команди Чернігівської області, що здобула срібло, - йдеться у повідомленні.

Тренери біатлоністок Назарій Бурик, Людмила Сагайдак, Василь Тарасюк. Допомагав їм під час змагань заслужений тренер України Володимир Бутко, - повідомляється на сторінці «Біатлон Тернопільського краю» у соцмережах.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео