Тернопільські спортсмени здобули декілька нагород на чемпіонаті України (фото)

1

У чемпіонаті із пауерліфтингу, який проходив в місті Чернівці, спортсмени з Тернопільщини здобули золото, срібло та бронзу.

Нещодавно відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу (класичний пауерліфтинг) серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, в якому брало участь 25 команд ДЮСШ з усієї України. Вдало виступили на турнірі учні-спортсмени КУТОР «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту», які зайняли шосте загальнокомандне місце.

2
2

Відтак, майстер спорту міжнародного класу Марія Полянська, здобула золоту медаль у ваговій категорії 47 кг. Наталія Фещук у ваговій категорії 52 кг та Катерина Кінчило у ваговій категорії 57 кг стали срібними призерками. Бронзові нагороди дісталися Канюці Альоні у ваговій категорії 63 кг (на фото зліва) та Гаврилюку Вадиму у ваговій категорії 105 кг. Також четверте місце у ваговій категорії 74 кг зайняв Владислав Шестопал. Готували спортсменів до змагань тренери-викладачі школи Ігор Лисий, Анастасія Наконечна, Андрій Злочовський, пише Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео