Оксана Бучко

Тернопільські учні позмагаються за звання «Лідер року-2019»

smiling-students-with-backpacks_1098-1220

Я-людина, Я-учень, Я-лідер – такі якості зможуть показати тернопільські школярі у конкурсі «Лідер року-2019», який проводить учнівський парламент «Наснага» спільно з управлінням освіти. Кандидати на звання уже виконали завдання першого туру. Попереду – самопрезентація для восьми найкращих учасників, яких визначає журі.

Усі бажаючі кандидати повинні були подати інформацію про себе та свої досягнення за останній рік шкільні чи позашкільні здобутки, навички, таланти, особливості характеру, власні особливості. Я це зробила у формі портфоліо, – розповідає учасниця конкурсу Тетяна Кульпа. – Наступний етап відбудеться 19 квітня в школі №5. Він складатиметься ще з трьох підетапів, найбільше із яких мене заінтригував етап самопрезентації. Адже ідей пребагато.

Саме під час цього етапу учасник має висвітлити свою життєву філософію, формулу успіху, найважливішу подію в житті, бачення себе у майбутньому, вплив на життя колективу і школи, шлях до мрії. Оцінюватимуть у першу чергу розкриття особистісних рис, уміння імпровізувати, реалістичність та актуальність представлених ідей та проектів, почуття гумору, лідерські та організаційні якості.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео