Анастасія Кисіль

Тернопільські волонтери пропонують одночасно допомогти мамам-переселенкам та захисникам

Схема допомоги така: люди жертвують 25 гривень, тобто вартість однієї кави, на рахунок волонтерів. Тоді волонтери дарують плед мамам та їх діткам, які безпосередньо постраждали від війни, а всі пожертвування йдуть на допомогу ЗСУ

Днями у Тернополі започаткували нову волонтерську ініціативу. Волонтери просять пожертвувати однією чашкою кави на їхній рахунок. За це вони подарують плед мамі з немовлям, які тимчасово переїхали у місто, тікаючи від війни, а за надіслані гроші закуплять допомогу для захисників.

Перший плед уже передали мамі в очікуванні синочка, яка приїхала в Тернопіль з Лозової, що на Харківщині. За кошти, надіслані на плед, придбали триточковий ремінь для носіння зброї нашим захисникам, розповіла Терену волонтерка Олена Мудра. 

Чи отримають мами, які через війну вимушено переїхали у наше місто і багато чого втратили через це, такий м'якенький плед для їхніх малюків, залежить від того, чи пожертвуєте ви одну філіжанку кави для них, - звертається жінка до краян.  

Тернополяни можуть пожертвувати однією чашкою кави на допомогу мамам-переселенцям та ЗСУ

Пледи малюкам вручну в’яже  тернополянка Тетяна Бернадин. 

Війна - дорога штука, потребує багато коштів, нашої праці та зусиль. Тому потрібно долучитись до благодійності, - каже вона. 

Хто хоче долучитися до благодійної ініціативи, може надіслати 25 гривень на вказаний рахунок Приватбанку з коментарем «плед»:

5168755423011515 - Бернадин Тетяна Володимирівна.

Нагадаємо, студія квітів збирає кошти на допомогу захисникам з Тернополя. Щоб допомогти нашим воїнам, вони організували благодійний майстер-клас

Фото Олени Мудрої

Вибір читачів за тиждень

Відео