Тернопільські студенти-медики зіграють для «Білих беретів»

Благодійний концерт студенти влаштовують, аби допомогти військовим медикам. Концерт відбудеться у ТРЦ "Подоляни" 12 липня.

Гратиме кавер-гурт Primavera, він виконає свої пісні, аби зібрати кошти для медичного спецзагону "Білі берети".

- Ми розуміємо, що зараз в країні важкий час і хотіли би допомогти, чим можемо, - розповіла солістка гурту Зоряна Сабат. -  Це вже не перший наш благодійний виступ, взимку ми зібрали близько 1000 грн, які передали лікарю-волонтеру Дмитру Андрощуку. Для нас важливо допомогти, бо серед наших друзів є студенти, які пішли добровольцями в АТО або є членами "Білих беретів".

У складі гурту - троє студентів-медиків. Як кажуть самі "прімаверівці", грають вони переважно кавери пісень у стилі рок. Для усіх тернополян, які вирішать відвідати концерт, приготували сюрприз - презентують авторську пісню.

Пожертви "Білим беретам" тернополяни зможуть залишити у скриньці, яку на очах гостей концерту запломбують і розпломбують. Фінансовий звіт, інформує «Бе табу», опублікують у соцмережах.

Тож усім, хто любить якісну музику і має бажання допомогти війську, - дорога 12 липня у ТРЦ "Подоляни". Початок о 17:00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео