Тернопільські волонтери поїхали у зону АТО з сюрпризом

У свою чергову поїздку до найгарячіших районів Донбасу тернополяни відправились з артистичним десантом. У музичному поході взяли участь артисти Дрогобицького музичного училища ім. В. Барвінського «Барви Карпат», автор і виконавець з Могилів-Подільського Іван Гаврищук  та організатор туру, співачка і волонтер з Борщова Любов Чернецька.

На Артемівському напрямку митці дали понад десяток концертів для військовослужбовців, які воюють чи знаходяться на лікуванні у місцевих медичних закладах.

У виконанні музик буковинські мотиви, гуцульські, бойківські і лемківські пісні, авторські та сучасні популярні композиції неодмінно знаходили позитивні та радісні відгуки в серцях воїнів. І вже за кілька хвилин від початку концерту українські хлопці підспівували артистам і йшли з ними в танок.

Серед захисників Вітчизни також знайшлось чимало артистів, які своїми пісенними чи музичними виступами гармонійно доповнювали концертну програму гостей.

- Ми були приємно вражені теплою та щиро реакцією військової аудиторії на наші виступи, - поділилась враженнями Любов Чернецька. – Хлопці відверто зізнавались, що потребують сьогодні саме таких, музично-артистичних візитів з мирної частини України. І пообіцяли, що стоятимуть до останнього, лиш би вберегти від ворожої навали такий неповторний, багатий на таланти рідний край.

Співачка запевнила, що волонтерський рух і надалі докладатиме усіх зусиль, щоб допомогти нашим воїнам на Донбасі як у питаннях матеріального забезпечення, так і щодо духовної підтримки бойового настрою захисників України.

Володимир Віват, прес-офіцер сектору.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео