Тернопільські волонтери сьогодні торгували

На своїй сторінці у соціальній мережі facebook,Ліля Мусіхіна, щиро подякувала всім Тернополянам за кошти, які вдалось вилучити під час продажу пряників та писанок.

"Сьогодні,під церквами було реалізовано пряників та писанок загалом на 19 тисяч 352 гривні. Щиро вдячні всім, хто долучився як до нашого виробництва, так і до продажу.
Особлива подяка отцю Оресту та Леоніду Бицюрі, завдяки яким продаж став можливим.
Якщо виникали якісь непорозуміння - ще раз щиро просимо вибачення.
Всім тим, хто, знаючи нашу ситуацію і на що так важко зароблялись кошти (повірте, я мабуть в житті скільки писанок не писала і пряників не пекла. Сьогодні, від перевтоми і злості на себе саму, за свою безвідповідальність і безалаберність, відчула справжній фізичний біль), урочисто повідомляю: Борги буде закрито повністю. Тепер, якщо мені через нову роботу доведеться якоїсь миті трохи "збавити оберти" з волонтерством, я впевнена, що не залишу своїх хлопців з боргами. Це те, що не давало мені не те що спати, але й жити упродовж того часу, як зрозуміла, що мушу терміново йти на роботу.
Дякую всім, хто не залишив нас .

Також, якби хто хотів наших писанок - вони на Штабі на Грушевського,1. Продаємо з понеділка за традиційне "хтощодасть". "

Вибір читачів за тиждень

Відео