Анастасія Кисіль

Тернопільський дизайнер виставив на аукціон портрет Дарії Астаф'євої, щоб зібрати гроші для армії

Аукціон в інстаграмі організований разом з моделлю та співачкою Дарією Астаф’євою. Станом на 17 травня найвища ставка - 30 тисяч гривень

Благодійний аукціон на підтримку Збройних сил України організував дизайнер інтер’єрів з Тернополя Юрій Ковальський. Лот - портрет Дарії Астаф’євої, роздрукований на полотні. 

Нагадаємо, це не перший благодійний аукціон, який організовує тернополянин. Минулого разу картина, придбана за 28 тис. грн, поїхала до переможця аукціону в Іспанію. Разом з пожертвуваннями, які отримав Юрій на особистий рахунок, тоді йому вдалося зібрати 33 тис. 700 грн для ЗСУ.  

Така картина може чудово доповнити інтер'єр, каже дизайнер

 

Цього разу Юрій Ковальський організував аукціон спільно з українською зіркою Дарією Астаф’євою. Вони зробили спільний пост про аукціон в інстаграмі, відповідно його бачать і підписники знаменитості.  

З Дашею я знайомий давно, багато разів малював їй портрети. Я вирішив зробити цей аукціон разом з нею, тому що вона надихає та робить багато хороших справ з першого дня війни. Написав їй, вона відразу погодилася, - розповідає Юрій Ковальський.

Стартова ціна лоту - 2 тис. грн, мінімальна ставка - 100 грн. Торги відбуваються у коментарях під постом в інстаграмі. Ставки приймають лише від відкритих акаунтів. У переможця аукціону є лише година після завершення розіграшу, щоб оплатити лот. Якщо ж оплати не буде, перемога віддається тому, хто зробив попередню ставку. Станом на 17 травня найвища ставка - 30 тис. грн. Аукціон триватиме до 22 травня. 

Юрій Ковальський назвав свою картину для аукціону - “Сильна”.

Вона символізує силу, незламність та гордість, не дивлячись ні на що, - зазначає автор  картини. 

Всі зібрані гроші дизайнер відправить у фонд Сергія Притули. Хто хоче підтримати ініціативу тернополянина, може надіслати будь-яку суму на рахунок: 4149609000771339.

Як ми можемо не перемогти, коли моделі з обкладинки йдуть чистити картоплю для захисників. Коли наші футболісти, боксери, співаки, політики беруть в руки зброю та йдуть захищати батьківщину. Ми вже перемогли, тому що в нас найкращі люди, - ділиться своїми думками Юрій Ковальський. 

Фото Юрія Ковальського

Вибір читачів за тиждень

Відео